Левият краен бранител на Ливърпул Анди Робъртсън говори на пресконференцията преди четвъртфиналния реванш срещу Реал Мадрид.

„Намираме се в надпреварата. Навярно мнозина не ни дават шансове, но ние вярваме. Можем да покажем много по-добро лице от миналата седмица. Това е единственият вариант да се борим в сряда”, коментира Робъртсън.

„Нужно е да бъдем по-добри във всичко, което можем. Трябва да поставим под напрежение един изключително опитен опит и да ги накараме да се чувстват дискомфортно”, продължи той.

„Трябва да сме близки до перфектното. Правили сме го преди, но не можем да се надяваме само на историята. Нужно е да създадем нашата атмосфера”.

Андрю Робъртсън обясни и как неговият отбор може да се подобри на фона на първия ¼-финал в Испания, за да може Ливърпул да продължи напред в Шампионската лига.

„Първата среща бе разочароваща за нас. Представянето ни не бе на нивото, което трябваше. Допуснахме три леки гола, които можеха да ги няма, но все пак вкарахме попадение, което е единственият бонус за нас от тази вечер. Ще се опитаме да си увеличим шансовете за продължаване напред чрез играта ни. Мисля, че в сряда е важно да влезем нормално в срещата и просто да ги затрудним. Трябва и да запазим чиста мрежа, да се защитаваме добре и да оползотворяваме възможностите, които ще създадем”, анализира шотландецът.