Една от големите звезди на Ливърпул - Мохамед Салах, говори на брифинг преди финалния мач в Шампионска лига срещу Реал Мадрид. Големият мач е идната събота от 22,00 часа българско време във френската столица Париж. Египтянинът призна, че ще остане да играе при "червените" и през следващия сезон, след като договорът му с отбора изтича в края на идната кампания, а след това ще се види какво ще се случва с неговото бъдеще.

„Не съм фокусиран върху моя контракт точно в този момент. Става въпрос само за отбора. Това е изключително важна седмица за нас. Искам отново да спечелим Шампионска лига. Искам да вижда Хендо (бел.ред – Джордан Хендерсън) с тази купа в ръцете му отново“, започна Салах на брифинга.

БГНЕС
34 снимки

„Със сигурност оставам в Ливърпул и през следващия сезон. След това – ще видим“, отсече нападателят на „червените“.

„Помня много добре финала срещу Реал в Киев. Тогава напуснах терена в 30-ата минута, а това беше най-лошият момент в моята кариера“.

Той говори също така за това как се е справил след двата провала с родината му Египет. „Бях много разочарован след това, което се случи с националния отбор, но се върнах в Англия и не исках да мисля повече. Имаше да играем за още три или четири купи и мислех само за това", завърши египтянинът.

Салах има във визитката си спечелени купи във Висшата лига, Шампионска лига, ФА Къп, Купа на Лигата, Суперкупата на Европа и Световното клубно първенство по време на петгодишния си престой на "Анфийлд". Ливърпул плати на Рома 36,5 млн. паунда на Рома, за да доведе бившият атакуващ футболист на Челси за втори път на Острова през 2017-а година. Той има 156 гола в 253 мача за мърсисайдци.