След края на двубоя между Ливърпул и Байерн на "Анфийлд" по-доволният треньор определено бе Нико Ковач, чийто отбор за първи път през 2019-а не допусна гол в рамките на 90 минути.

Любопитен момент обаче беляза минутите след последния съдийски скандал, които донесоха мини скандал между двамата треньори. Камерите заснеха как Клоп говори много разпалено и определено с недоволство към хърватския си колега. Все пак няколко секунди по-късно двамата си стиснаха ръцете и се разделиха нормално.

Пред Sky Клоп коментира случилото се, коете е било "чисто недоразумение". "Исках веднага да стисна ръката на Нико, а той преди това се поздрави с цялата пейка на Байерн. Стоях там като прани гащи."

Самият Ковач не видя проблем в себе си. "В Англия е обичайно да се подава ръка след последния сигнал. Аз обаче първо отидох към моята пейка, а не към него. В Англия той е свикнал по различен начин. Но не съм го направил с лошо чувство, след това се извиних."

Клопо пък намери и веселата част в извинението на Ковач за закъснялото ръкостискане. "Той ми каза, че е искал да говори с Рибери, защото той стана баща. Но това се случва за пети път, вече не е толкова вълнуващо."