Не стихва интересът към Душан Влахович. 21-годишният сръбски национал се представя впечатляващо за Фиорентина през този сезон и съвсем очаквано заваляха оферти към нападателя. Младият талант е изиграл 28 мача за „виолетовите“ от началото на кампанията в Серия А, като се е разписал цели 13 пъти. 

Европейските грандове веднага започнаха да следят ситуацията около сърбина, а Ливърпул и Манчестър Юнайтед се смятат за едни от основните кандидати за подписа на голаджията. От Фиорентина обаче все още не са казали последната си дума, тъй като се очаква собственикът на тима Роко Комисо съвсем скоро да пристигне в Италия и да се срещне лично с Влахович. 

Според информациите, Комисо ще направи всичко възможно да убеди голмайстора да остане поне за още един сезон на „Артемио Франки“ и да не избързва с трансфер в някой голям клуб. Босът възнамерява да предложи и нов контракт на футболиста, а от ръководството на „Ла виола“ са твърдо решени да не позволят на своята най-голяма звезда да си тръгне толкова лесно.