Агентът на плеймейкъра Набил Фекир, чийто трансфер от Олимпик Лион в Ливърпул уж пропадна, излезе с изненадваща позиция. Според Жан-Пиер Бернес историята изобщо не е приключила, макар и разговорите между двете страни да стигнаха до задънена улица.

В дните преди Мондиала от френския клуб публикуваха официално съобщение, с което обявиха края на по-нататъшните дискусии с мърсисайдци относно потенциална сделка. Малк преди това пък на Острова се появиха информации, че 24-годишният играч се е провалил на медицинските тестове. По принцип англичаните бяха готови да платят 53 милиона паунда (около 70 милиона евро) за услугите на френския национал, който считат за идеален заместник на продадения през януари Филипе Коутиньо.

Ако се вярва на Бернес, който даде интервю във Франция, нищо не е приключило безвъзвратно и окончателно. Агентът на играча също така обори слуховете, че е медицинските прегледи са доловили някаква нередност.

„Набил Фекир мина успешно медицинските тестове при Ливърпул. Той може и да не подписа договор, но това не е краят ! Историята още не е приключила”, заяви агентът.

Фекир, който изпрати страхотен сезон с Олимпик Лион, в момента се намира в Русия заедно с френския национален тим за Световното първенство. Халфът се появи като резерва в първия мач на „петлите” – трудна победа с 2:1 над Австралия в група С.

Още по темата:

Здравословни проблеми бавят трансфера на Фекир в Ливърпул?

Ливърпул натиска за Фекир, Лион играе "дългата игра"

Лион отсече: Фекир не мърда!