Агентът на нападателя на Лил Виктор Осимен потвъри, че Наполи е единственият клуб, който иска нигериецът в момента, но има интерес към Висшата лига. Нападателят е свързван с трансфер в Ливърпул, Тотнъм, Нюкасъл, Евертън, Челси и Манчестър Юнайтед, но Наполи остава фаворит.

„Със сигурност мога да ви кажа, че единственият клуб, който иска Виктор на 100% в момента, е Наполи", каза агентът на играча Арийо Игбайлола пред „The ​​Cable“ в Нигерия.

„Но окончателното решение дали иска да се присъедини към тях, е негово. Също така, Нюкасъл са в надпреварата точно като Тотнъм. Но това е само интерес. Няма истински признак за ангажираност от тяхна страна. Мисля, че с интереса на различни клубове от Европа се съмнявам, че той ще остане в Лил през следващия сезон", каза още агентът.

Той разкри, че дори е разговарял с мениджъра на Тотнъм Жозе Моуриньо относно трансфер на Осимен Озишен.

„Казахме на Моуриньо, че ако иска Виктор, дали това означава, че Хари Кейн ще напусне? Ако Хари Кейн все още играе за Тотнъм, ще играе ли и Виктор? Защото той винаги ще бъде пейката за сметка на него. Той се нуждае от клуб, в който винаги ще играе, седмица след седмица. Да не бъде на пейката", заяви още Игбайлола.