Агентът на звездата на Ливърпул Мохамед Салах отрече категорично последните информации, че египтянинът ще напусне „Анфийлд“ това лято. Тъй като „червените“ се готвят за сериозни промени след края на сезона, се появиха доста слухове, че Салах може да бъде продаден, а Пари Сен Жермен и Барселона бяха моментално свързани с голмайстора.

Наскоро Foot Mercato написа, че нападателят обмисля сериозно да напусне Ливърпул през лятото. Тази новина е стигнала до агента на Салах - Рами Абас Иса, който категорично отхвърли тези спекулации.

„Откъде го разбрахте това, ако дори не сме го обсъждали с Мохамед? Моля, кажете ни“, написа агентът в профила си в Twiiter.

Договорът на Салах с Ливърпул изтича през 2025-а година и не се очаква той да напусне „Анфийлд“ това лято, като червените ще се фокусират върху обновяването на халфовата линия след привличането на Дарвин Нунес и Коди Гакпо за атаката на тима.

Джуд Белингам от Борусия Дортмунд остава основната цел за мърсисайдци, но Ливърпул също проявява сериозен интерес към Мейсън Маунт от Челси и Матеус Нунеш от Уулвърхемптън. Очаква се Наби Кейта, Алекс Окслейд-Чембърлейн и Артур да напуснат клуба през лятото, когато договорите им изтичат.