Трансферният вихър около звездата на Борусия Мьонхенгладбах Махмуд Дахуд се очертава да стане още по-свиреп. След като Ливърпул и Ювентус показаха своите амбиции спрямо 21-годишния германец, сега и Борусия Дортмунд планира да се хвърли в битката.

Гладбах склонен да продаде Дахуд, ако не го "върже"

Младокът вече има 48 мача за „жребчетата“ и още с дебюта си в първия тим се утвърди като много важен футболист. Не е изненада, че Борусия опита да преподпише с него, като клубът дори временно заби Дахуд на пейката, когато той отказа да преговаря. Въпреки това от януари насам той се завърна като титуляр, тъй като германците не желаят да подбиват цената му за лятото.

Ливърпул и Ювентус в дуел за ас от Бундеслигата

Самият Дахуд смята, че е време да се насочи към ново предизвикателство, а Мьонхенгладбах ще прибере добри пари за него, тъй като действащият му контракт е до юни 2018 година. По информация на германските медии обаче става ясно, че талантът все още не смята да заиграе в чужбина. Това сериозно увеличава шансовете на Борусия Дортмунд, макар и финансовите възможности на Ливърпул и Ювентус да не са за подценяване.