Полузащитникът на Ливърпул Фабиньо заяви, че евентуално идване на Килиан Мбапе ще създаде главоболие за мениджъра Юрген Клоп. Френският нападател се превърна в супе-звезда в последните сезони и вече има 81 гола в 110 мача за ПСЖ. Двамата играха заедно в Монако преди 21-годишния нападател да прмине в редиците на парижани.

„В този момент ще бъде проблем за Ливърпул, ако привлече Мбапе, защото в момента нашето нападателно трио е убийствено“, сподели Фабиньо пред „SPORTbible“.

„Всички обаче знаем качествата на Мбапе, той вече е един от най-добрите играчи в света, така че би помогнал в развитието на всеки един тим. Сега той играе за ПСЖ и уважаваме това“, допълни бразилецът.

Халфът коментира и настоящото състояния на своя тим Ливърпул, който ниже победа след победа в Англия и се е устремил към първа титла от 30 години.

„В последните няколко години ние се доказахме като един от най-добрите отбори в света. Трябва да се радваме на нашите постижения дори да не искаме да говорим за тях. Рекордите и статистиката не ни правят най-добрите, но, ако продължим да правим това, което трябва ще печелим трофеи. Трябва да го правим това всеки сезон“, каза Фабиньо.