Ръководството на Ливърпул е решено да не позволи на Челси да отмъкне приоритетна трансферна цел като Набил Фекир. Според част от английските медии мърсисайдци съвсем не са се отказали от идеята да привлекат френския национал, чийто трансфер на „Анфийлд” пропадна по-рано това лято.

В последно време се чуват все повече информации, че Челси е на път да вземе голямата звезда и капитан на Олимпик Лион. Не малка индикация за течащите преговори е, че футболистът няма да играе в контролата между двата клуба по-късно тази вечер.

„Червените” се отказаха да платят крупна сума за атакуващия полузащитник, тъй като при медицинските прегледи част от резултатите породиха опасения за здравето на играча в дългосрочен план. Както е ясно, Фекир вече преживя една доста тежка контузия в коляното.

Въпреки този факт със сигурност поне до края на юни Ливърпул е бил в постоянен контакт с агентите на футболиста. Именно тези контакти са дали надежди на мърсисайдци, че биха могли да се подсилят с играча, на когото не му липсва желание да заиграе на „Анфийлд”. Сега всичко зависи от разговорите с президента на Лион Жан-Мишел Олас, който се доказа като труден за убеждаване. Ливърпул не смята да се оттегля въпреки, че Челси също контактува с боса на „хлапетата”.

До края на трансферния прозорец в Англия остават по-малко от 48 часа, които ще бъдат изключително вълнуващи.

Още по темата:

Ливърпул приключи с летния пазарлък

Челси бърка дълбоко в раната за Ливърпул

Фекир все по-близо до "Стамфорд Бридж", няма да играе срещу Челси