Ливърпул е приключил с летните трансфери, твърди мениджърът на отбора Юрген Клоп. Германският специалист обясни, че Тиаго Алкантара, Диого Жота и Костас Цимикас дават достатъчна дълбочина в състава му, а нови попълнения може да има само при непредвидена серия от контузии в близките дни.

Gulliver/GettyImages
100 снимки

Към момента проблемите на Клоп са свързани с центъра на защитата, след като Фабиньо игра до Върджил ван Дайк при 2:0 срещу Челси, а тийнейджърът Рис Уилямс зае мястото му при 7:2 срещу Линкълн за Купата на Лигата. Причина са контузиите на Жоел Матип и Джо Гомес.
"Не очаквам нещо драстично. Имаме добра дълбочина в центъра, имаме три трима от най-високо ниво и младоци зад тях. Фабиньо също служи в тази зона на терена", каза Клоп на пресконференция преди мача с Арсенал.

"Да, трима се контузиха в рамките на няколко дни и това никога не е приятно, но подобни неща не се коригират просто с трансфери. Не е възможно да се направи и не мисля дори да пробвам. Ако не се случи някоя голяма трагедия в близките дни, едва ли ще ни бъде нужно да привличаме някого. Ако ситуацията се запази като сега, то трансфери няма да ни бъдат нужни.

"Като цяло положението в момента е добро. Нямам идея какво ще се случи относно изходящите трансфери обаче. Ще видим".