Ливърпул е в напреднали преговори с Борнемут в пробите си да закупи Райън Фрейзър през зимния трансфер прозорец, пише talkSPORT. Крилото на „черешките” не се представя както се очаква досега и има само един гол и 2 асистенции в 11-те си мача за южняците.

В миналите кампании той бе свързван с преминаване в големите клубове на Острова, но това ще стане факт, след като договорът му с тима от „Виталити Стейдиъм” изтича. Английската медия потвърждава, че лидерът в Англия е в напреднали преговори с шотландския национал, а Борнемут иска да вземе пари за играча си, след като може да го загуби в края на сезона без да получи и пени.

„Имам информации, че Юрген Клоп иска да вземе Фрейзър през зимата. Неговият договор изтича, а Борнемут ще го продаде през зимата. От старта на предния сезон той има повече асистенции от всеки друг във Висшата лига, макар че през този сезон не му върви много. Той ще е чудесен играч за Ливърпул и със сигурност няма да е титуляр, но е перфектна опция от резервната скамейка”, заяви анализаторът за talkSPORT Алек Круук.

Според Круук, Борнемут има шанса да остави с постоянен трансфер Хари Уилсън, ако се случи сделката с Райън Фрейзър.