Полузащитникът на Ливърпул Емре Джан планира да направи безкрайно интригуващ ход. Футболистът, чийто договор изтича в края на сезона, възнамерява да подмине офертите от Ювентус и Байерн Мюнхен, за да подпише като свободен агент с Манчестър Сити.

Клоп приема реалната възможност да изпусне Емре Джан

23-годишният национал на Германия така и не може да се разбере с мърсисайдци за нов договор. Той настоява за включването на освобождаваща клауза, а това е нещо, с което „червените” отказват да се съгласят. По тази причина Джан е съгласен да остави контракта да изтече и през януари да се договори с друг тим.

През лятото Ювентус в нито един миг не кри желанието си да привлече играча, като демонстрира готовност да изчака до зимата. Торинци определено не очакваха да имат чак толкова сериозна конкуренция, като едва в последните седмици се разбра за интереса на Байерн Мюнхен.

Гуардиола няма намерение да се отказва от Джан

Родният клуб на Джан обаче също може би ще остане с празни ръце. Очевидно възможността да играе под ръководството на Хосеп Гуардиола вълнува полузащитника, който има 3 гола и 2 асистенции в 15-те си мача за Ливърпул дотук през сезона.