Ръководството на Пари Сен Жермен е уведомило потенциалните купувачи на Хавиер Пасторе, че цената на аржентинеца през януари е фиксирана на 20 милиона евро.

Кантона не спира да кове ПСЖ: Малък клуб без история

Ливърпул, Челси и Интер изглеждат най-заинтересовани от възможността да привлекат плеймейкъра. Те смятат да се възползват от неизбежните продажби, които парижани трябва да извършат, за да избегнат санкции във връзка с финансовия феърплей и грандиозните летни харчове.

Челси и Ливърпул с мераци към халф на ПСЖ

Както е известно, преди началото на сезона ПСЖ закупи Неймар срещу шокиращите 222 милиона евро, а подобна сделка нямаше как да убегне на УЕФА. Френският гранд трябва да заплати още 180 милиона евро за другия си звезден трансфер – този на Килиан Мбапе, но пък парите по него са дължими след края на сезона.

Интер дава свой за Хави Пасторе

Все пак ПСЖ ще трябва да се раздели с част от футболистите си, за да има шанс да покрие критериите. 28-годишният Пасторе от своя страна също е готов за ново предизвикателство, тъй като желае да играе далеч по-редовно, отколкото му се удава на „Парк де Пренс”. Аржентинецът си е поставил за цел да попадне в състава на родината си за предстоящия Мондиал 2018, а това няма как да се случи, ако си остане резерва в ПСЖ.