Френският шампион Пари Сен Жермен е осъществил контакт с няколко футболисти, които могат да заместят звездата на тима Килиан Мбапе, в случай че нападателят реши да не преподписва с парижани. Настоящият договор на световния шампион е до следващото лято, като в момента се водят преговори за неговото удължаване.

В последните дни се появиха информации, че Мбапе няма намерение да остава на „Парк де Пренс“ за по-дълго от настоящия си контракт, което може да принуди ПСЖ да го продаде сега, за да него изпусне без пари догодина. Най-силно свързван с нападателя е испанския шампион Реал Мадрид.  

„TF1“ съобщава, че освен с Хари Кейн, „парижани“ са осъществили контакт и с представителите на звездата на Ливърпул Мохамед Салах. 28-годишният египтянин има договор с „червените“ до 2023 година, а според изданието преговорите между ПСЖ и представителите на играча са започнали през миналия месец.

Много спекулации има и около бъдещето на Салах, за когото се твърди, че иска да опита ново предизвикателство и може да си тръгне след края на сезона. В момента той е начело на голмайсторите във Висшата лига с 19 гола, колкото има и звездата на Тотнъм Хари Кейн, който също е свързван с трансфер в ПСЖ, където би се събрал с бившия си наставник Маурисио Почетино.