Отборът на Реал Мадрид е сред клубовете, които са готови да наддават за полузащитника на Наполи Фабиан Руис, това потвърди агентът на звездата на италианците. Испанският национал, който е на 24 години, прави отлично впечатление с изявите си, след присъединяването си към Наполи през 2018 година.

Смята се, че Ливърпул е готов да го вземе, като „белият балет“ е основния им конкурент. Барселона, Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед също в борбата за Руис, но като че ли изостават от „мърсисйдци“ и Реал.

Агентът на Руис Алваро Торес потвърди, че е уведомил Наполи за интерес от Реал Мадрид, който вкара два гола и осигури две асистенции в Серия А през този сезон.

"Очевидно е, че има много клубове, които са питали за него. Той е прекара три години на високо ниво", каза Торес пред „Canal Sur Radio“.

„Да, вярно е, че Реал прояви интерес, казахме на Наполи. Но в момента той трябва да се съсредоточи върху своя отбор. Това лято ще видим. Какво ще стане. Той е полузащитник, който ще остави отпечатък след себе си", каза още Торес.