Мохамед Салах открито призна, че в Ливърпул никой не е говорил с него за подновяването на контракта на футболиста. Египетският нападател е с изтичащ договор през лятото на 2023-а година.

28-годишният Салах е спряган за преминаване в Реал Мадрид или Барселона, като преди време дори изрази възхищението си от статута на испанските грандове. Също така Салах потвърди, че няма разговори с английския гранд за контракт.

„Никой не е говорил с мен за нищо, така че не мога да кажа много по темата”, каза Салах, усмихвайки се на въпрос за Sky Sports.

Мохамед Салах

източник: Gulliver/GettyImages

„Никой в клуба не е говорил с мен, така че не знам нищо”.

Салах има 120 гола на сметката си в 193 срещи за „червените” след преминаването му от Рома през 2017-а година. Бившият играч на Челси спечели Шампионската лига и титлата в Англия с мърсисайдския гранд.

Той потвърди неговата амбиция да спечели тези трофеи отново в кариерата си. „Казвах го и преди, че искам да спечеля отново Висшата лига. Искам и Шампионската лига. Чудесно е да печелиш, а аз се опитвам да го правя отново и отново, защото това ми е работата. Трябва да печелим купи”, заключи Мохамед Салах.