Английският шампион Ливърпул проявява сериозен интерес към капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос. Според „El Chiringuito“, „мърсисайдци“ следят ситуацията около ветерана, който на 30 март ще навърши 35 години, а на 30 юни изтича договорът му с „лос бланкос“ и играчът ще стане свободен агент.

34-годишният испански национал се смята, че е отхвърлил предложението за удължаване на настоящия му контракт с 12 месеца, тъй като вярва, че заслужава повече. Реал обаче не е склонен да отстъпи от политиката си да предлагат едногодишни договори на играчи над 30 години.

Изданието пише още, че „червените“ са склонни да изпълнят неговите изисквания и така да го изкушат. Интерес към централния защитник има от страна още на Пари Сен Жермен и Манчестър Сити.

Любопитно е да се отбележи, че Рамос беше в основата за загубата на Ливърпул с 1:3 във финала на Шампионската лига през 2018 година в Киев. Тогава испанецът извади рамото на звездата на „червените“ Мохамед Салах и египтянинът беше заменен принудително още през първата част.