Звездата на Саутхемптън Дани Ингс не иска все още да обвързва бъдещето си със „светците“. Смята се, че той е получил предложение за нов 4-годишен договор, според който той би станал най-високо платеният футболист в историята на клуба.

28-годишният нападател обаче има амбиции да играе на по-високо ниво и по-точно в Шампионската лига, пише „Telegraph“. Вчера се появиха информации, че Тотнъм ще се опита да го привлече през лятото.

Настоящият контракт на нападателя със Саутхамптън е за още 18 месеца, а клубът едва ли ще иска да го изпусне без пари. Ако две страни не се разберат, има голяма вероятност той да напусне след края на сезона.

Играчът иска в новия контракт да има клауза за разтрогване, докато „светците“ не са включили подобно нещо, тъй като не искат да бъдат ограничавани по отношение на трансферната сума.

В Англия твърдят, че двата манчестърски гранда – Юнайтед и Сити също следят ситуацията с 28-годишния Ингс. Някой информации отиват още по-далеч, като пишат, че и бившият му отбор Ливърпул е готов да си го върне.