Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че доскоро контузените Филипе Коутиньо, Дивок Ориги и Даниел Стъридж ще попаднат в групата за предстоящото преиграване за Купата на Англия с Уест Хем. Германският специалист, който се завръща на пейката на „червените“ след претърпяна операция, допълни, че съставът срещу лондончани, съставът ще бъде „съвсем различен“, в сравнение с мачовете в турнира до този момент.

„Имам на разположение 39 играчи в състава си. Ще направим група за утрешния мач и тя няма да бъде като тази за мача с Екзитър например, тъй като някои играчи вече могат да играят“, коментира Клоп.

„Не сме решили за стартовия състав все още. В неделя срещу Съндърланд Стъридж бе на резервната скаймейка, но поради ранните смени и развитието на мача не успя да играе. В петък направи впечатляваща тренировка.“

Наставникът на „червените“ допълни, че Стъридж със сигурност ще се появи в мача утре, независимо дали като титуляр или резерва. Това се очаква да се случи и с Филипе Коутиньо и Дивок Ориги.

Мачът между Уест Хем и Ливърпул е утре от 21:45 часа българско време и може да го наблюдавате пряко по Diema Sport HD и онлайн платформата Gong Play.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS