Мениджърът на Ливърпул – Арне Слот, призна след победата с 1:0 над Кристъл Палас, че според него Алисон Бекер ще отсъства за дълъг период от време. Бразилецът напусна с контузия през втората част „Селхърст Парк“ и дебют за мърсисайдци направи чехът Витеслав Ярош.

„За мен е специално, че сме на върха на подреждането в този момент. Играчите отиват с националните отбори и те ще мислят за тях. За мен обаче щяха да са трудни 3-4 дни, ако не бяхме спечелили. Смятам също така, че жена ми също ще е доволна, тъй като ще има някой, който е щастлив. Наистина съм доволен как стартирахме сезона. Това беше добър старт, не само заради резултатите, а защото ми харесва представянето ни“, каза Слот.

Снимки: Gulliver/GettyImages
62 снимки

„Имаше период в мача, в който допуснахме много фалове и това беше трудно. В последните 10 минути обаче владеехме топката добре. Програмата след паузата ни е тежка, но вече усетих трудността с гостуванията на Уулвърхемптън и Палас. Добре е, че спечелихме и двата мача и сега пред нас предстои да се представим добре в срещите с по-високо класираните отбори. За съжаление, Алисон няма да бъде с нас. Не знам състоянието му, но видях как излезе от терена. Много съм доволен от това как Витеслав Ярош се включи. През миналия сезон той спечели дубъл в Австрия. Той искаше да отиде пак под наем през сезона и да играе повече, но клубът решихме, че ни трябва добър трети вратар. Винаги е хубаво да дебютираш за клуб като Ливърпул“, завърши Арне Слот.