Централният защитник на Ливърпул Деян Ловрен се завърна на пейката за своя тим при успеха 4:2 над Бърнли във Висшата лига. Хърватинът се възстанови от контузия наскоро, а шегобийците в мрежата биха довабили, че неучастието му в мача има нещо общо с това, което се случи на самообявилия се за най-добър защитник в света по време на загрявката.

В социалните мрежи изтече видео от упражнение, в което капитанът Джордан Хендерсън, Даниел Стъридж, Дивок Ориги и Наби Кейта си подават топката с по едно докосване, а работата на Ловрен е да пресече паса. Както много пъти се е случвало при подобни занимания и в други тимове играчът, който успее да прекара топката през краката на човека вътре в кръга печели адмирации от съотборниците си.

Е, Ловрен се прояви запомнящо се, като позволи цели 3 пъти неговите съиграчи да го преодолеят по този начин в рамките на 20-ина секунди. Веднъж Хендерсън подаде между краката на Ловрен, а след това на два пъти стори Шакири, макар бранителят видимо да се стараеше да си затваря краката.