Стадионът на Ливърпул – „Анфийлд”, е виждал незабравими дни и нощи през цялото си съществуване, ала последната седмица българин запечата още един невероятен момент на митичния стадион.

Марио Джунински е огромен фен на Ливърпул и предложи брак на своята любима пред легендарната трибуна – „Коп”. Това се случи по време на срещата на мърсисайдския тим с Цървена звезда от Шампионската лига (4:0).

„Ние сме заедно от почти две години, а съм фен на клуба от 20, така че почувствах, че трябва да направя това нещо. Имах мечта да предложа на Марция Лабианка пред „Коп-а”, защото никога не пропускам мачове в Ливърпул”, сподели Джунински пред местен сайт.

Марио работи като готвач в ресторант в центъра на града и сподели, че приятелката му е била толкова шокирана от неговото действие, че ѝ е отнело 5-10 минути, за да даде положителния си отговор.

„Тя не разбра какво точно и се е случили и беше много шокирана. Отне и десетина минути да отговори, но бе много щастлива”.

Марио Джунински

Марция и Марио се срещат в италианския град Анцио през 2012, а впоследствие се местят в Ливърпул, за да имат по-добър живот.

„Преместихме се в Ливърпул, за да имаме по-добър живот. При мен водещо бе и, че любимият отбор е от този град и ще мога да посещавам всички мачове. Марция е чудесен човек, много лъчезарна и това обичам в нея. Много си приличаме и я обичам страшно много”, продължи Марио Джунински.

„Нямаме търпение да се случи сватбата, тъй като го говорим дълго време, но първо искаме да имаме бебе. Щастлив съм, че имах възможността да споделя този момент с другите ни фенове и клуба”, завърши българинът.