Звездата на Реал Мадрид Серхио Рамос рискува отново да си навлече гнева на феновете на Ливърпул, след като се опита да иронизира Мохамед Салах.

Капитанът на Белия балет пусна снимка в Инстаграм, на която лявото му рамо е превързано, а текстът гласи: "Без почивка."

Неговите последователи в социалната мрежа веднага направиха паралел с Мохамед Салах, който контузи рамото си по време на финала от Шампионската лига, именно след съприкосновение със защитника на Реал. В този мач Белият балет не само триумфира, но и спечели рекордния трофей. Мохамед Салах обаче напусна терена в сълзи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Esto no para. 💪❄ No days off. 💪❄

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Феновете на Ливърпул още повече се настървиха срещу Серхио Рамос, след като и вратарят Лорис Кариус се оказа, че допуснал грешките на финала, след нараняване, отново след сблъсък със защитника на Реал.

В последствие Серхио Рамос обяви, че не е контузил Салах умишлено.

След края на двубоя, с превързано рамо, египетският национал позира с един от най-известните ресторантьори в света (Беят на солта). След като се възстанови, Салах все пак взе участие на Световното първенство в Русия.

Самият нападател обаче също преди няколко дни се "заяде задочно" със Серхио Рамос.

Мохамед Салах

източник: БГНЕС

Мохамед Салах отпразнува гола си срещу Уотфорд (3:0) във Висшата лига, имитирайки радостта на испанеца. Салах оформи ръцете си като пеперуда - нещо, което Рамос също често прави при гол. 

Вероятно именно това действие на египетския национал е предизвикало капитана на Реал да направи новата снимка. Кой знае...