Клоп: Рома бяха невероятни срещу Барселона Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели, че се вълнува за предстоящите сблъсъци с Рома от полуфиналите на Шампионската лига и счита "вълците" за "фантастичен отбор".

Клоп за отпадането на Барса: Помислих, че е шега

Днешният жребий в Нион отреди мърсисайдци да се изправят срещу Рома в единия полуфинал, докато в другия ще си съперничат Реал Мадрид и Байерн Мюнхен.

"Който и да се беше паднал, щяхме да имаме шансове, защото това е футбол. Така че мога да кажа, че имаме шансове срещу Рома. Това бе единственото място от трите опции, на което не съм се борил. Ако някой обаче си мисли, че това е лесен жребий, не мога да му помогна. Очевидно този тип хора не са гледали двата им мача с Барселона", каза Клоп. 

Байерн - Реал на полуфинал в Шампионска лига!

"Резултатът 4:1 от първия мач не отразява правилно случилото се на терена, защото тогава геният на Меси блесна срещу добър отбор. Вторият мач беше невероятен и е трудно да се направи това, което те направиха. Може би трябваше да бият с 4 или 5 гола. Наистина ме впечатлиха. Рома прави добър сезон след едно тежко трансферно лято, в което загубиха Салах и Емерсон - двама ключови играчи за тях“, добави Клоп. 

Първият мач между Ливърпул и Рома на "Анфийлд" ще бъде на 24 април, а реваншът на "Олимпико" ще се играе на 2 май.