Защитникът на Ливърпул – Трент Александър-Арнолд, сподели, че тимът на „червените” е изпълнен с увереност преди голямото дерби на Англия срещу Манчестър Юнайтед.

Сблъсъкът между двата колоса е в неделя от 18:30 часа и може да го гледате в пряко предаване по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

В първите си два мача от сезона във Висшата лига Ливърпул записа два успеха с по 2:0, съответно над новака Ипсуич като гост и Брентфорд у дома.

„Мисля, че сме пълни с увереност. Без съмнение през лятото се случиха големи промени при нас, а някои от играчите се върнахме късно. Постепенно обаче започваме да се справяме с новия стил, новия начин, по който нашият мениджър иска да играем и прехода към един наистина нов Ливърпул”, сподели Алексанър-Арнолд.

„Мисля, че за момента всичко върви много добре. Има още много какво да подобряваме, но съм сигурен, че мениджърът мисли като нас играчите. Вярваме в себе си, уверени сме в начина, по който играем. Изиграхме два добри мача и записахме две победи. Трябва да продължим по този начин”, каза още бранителят.