Ливърпул доскоро беше отборът с най-много титли в Англия, но беше изпреварен от Манчестър Юнайтед. "Червените" не са печелили трофея от 1990 г., а според живата им легенда Джейми Карагър, това едва ли ще се случи отново. Или поне в обозримото бъдеще. 

Моуриньо: Да играеш на "Анфийлд" е красиво

"Ливърпул няма да спечели титлата този сезон. Честно казано, не вярвам някога Юрген Клоп да успее да я донесе на "Анфийлд". С мъка на сърцето казвам, че не вярвам скоро отборът ми да спечели трофея отново. Със сигурност не го виждам с титлата в обозримо бъдеще."

Жозе преди дербито с Ливърпул: По-добър отбор сме

"Това не са думи, които звучат добре за ушите на феновете. Но това е реалното съотношение на силите в Премиършип в момента и Ливърпул трябва да приеме тази жестока действителност."

Коутиньо получил разрешение да напусне „Анфийлд“

"Вече не е необходимо да измерваме успешността на даден мениджър на Ливърпул по това, дали може да спечели титлата. Конкуренцията е прекалено силна, за да слагаме толкова високо летвата. Няма как да се повтори ситуацията от 1990 г."

"Как можем да се преборим с три от най-богатите клубове в света? Челси и Манчестър Сити, например, имат финансова сила и манталитет на победители, които вече моят любим клуб не притежава, за съжаление", заяви Джейми Карагър пред вестник "Дейли Телеграф".