Документалният филм на Ливърпул за последния сезон на Юрген Клоп начело все още не е купен от нито една платформа за стрийминг. Дискусиите между страните продължават, като се очаква филмът да съдържа осем епизода и да стартира излъчването си през август 2024-а година, когато трябва да започне и новия сезон във Висшата лига.

Очакванията на продукцията са лентата да генерира осемцифрена сума приходи, като Disney+ се смята за фаворит да излъчи документалната поредица, но все още нищо не е материализирано официално.

Филмът е продуциран от фамилия Шепърд, като в борда участва бившия собственик на Нюкасъл – Фреди Шепърд. Също така част от екипа са Джулиан Бърд и Артур Ландон. Една от най-добрите сцени, заснети до момента е от финала за Карабао Къп, спечелен срещу Челси, след като камерите са били допуснати на „Уембли“, както и в съблекалнята на мърсисайдци след успеха за националната купа.

Това е било изрично желание на продукцията, тъй като Клоп винаги е искал да няма камери около него и отбора му в съблекалнята.