Ръководството на Ливърпул е вбесено от изказванията на мениджъра на своя футболист Рахийм Стърлинг - Ейди Уорд. Затова шефовете са отменили окончателно разговорите с него за удължаване на договора на футболиста. 

Те трябваше да се състоят в петък сутринта. Но след изказването на импресариото, че английският национал нямало да подпише и за 900 хил. паунда седмична заплата, босовете са го уведомили категорично, че петъчните преговори са отменени. 

Не е ясно дали това е окончателна отмяна на разговорите, или след като се уталожат страстите, ще има и нови преговори. Според информацията на Прес Асосиейшън обаче, бъдещето на Стърлинг вече е затворена страница за ръководните органи на "Анфийлд". 

Футболистът вече отказа договор за 100 хил. паунда на седмица през януари и разговорите бяха отложени за края на май. Но след изцепката на Ейди Уорд пред медиите, изглежда казусът е приключен и Стърлинг или ще бъде продаден, или ще бъде закотвен здраво на пейката до изтичането на контракта му след две години.