Ливърпул направи солиден старт на сезона, а мениджърът на отбора Юрген Клоп се надява възхода на "червените" да продължи и през този уикенд, когато "мърсисайдци" приемат Хъл Сити в мач от английската Висша лига.

Германският специалист се надява да види ярост в поведението на своите футболисти по време на мача. Ливърпул е на шеста позиция след пет мача, четири от които бяха гости на опонентите си.

"Чувстваме се добре и силни. Трябва да бъдем ядосани срещу Хъл, защото те също ще искат точките, които и ние искаме", сподели германецът на пресконференция преди двубоя.

"Трябва да бъдем максимално концентрирани. Смятам, че целият щаб, всички играчи, както и аз самият, можем да бъдем още по-добри. Не искам да казвам нищо за Хъл Сити. Не съм тук, за да оценявам опонента ни преди срещата и не очаквайте да кажа, че ще бъде лесно. Подготвени сме за всякакъв възможен сценарий по време на срещата. Ще бъдем готови", сподели Клоп пред английските медии.

Роденият в Щутгарт треньор сподели също така, че Адам Лалана и Джорджиньо Вайналдум ще бъдат готови за мача с "тигрите". Даниел Стъридж пък е провел в четвъртък тренировка с отбора и по всяка вероятност ще бъде на линия за Хъл. Лалана и Вайналдум пък получиха почивка през седмицата в срещата срещу Дарби Каунти за Купата на Лигата, в който Ливърпул победи с 3:0 като гост "овните".

Ливърпул приема Хъл на "Анфийлд" в събота от 17,00 часа българско време.