Вратарят на Ливърпул Лорис Кариус показа, че с огромна решимост чака втория си сезон под наем в Бешикташ и не мисли за завръщане на Острова. Германецът беше категоричен, че има да изплаща дълг към феновете на „черните орли”.

Тимът завърши сезона на 3-о място в Суперлигата, като остана на 4 точки зад шампиона Галатасарай и на 2 зад подгласника Истанбул Башакшехир. Това означава, че Бешикташ ще стартира директно в групите на Лига Европа през следващата кампания, а голямата цел беше завръщане в Шампионската лига.

Кариус беше отпратен от Ливърпул след привличането на Алисон Бекер през миналото лято, като напоследък достигнаха информации, че 2-годишният наем може да бъде съкратен. Рома беше посочен като един от тимовете с реален интерес към 25-годишния германец, но явно случаят не е точно такъв.

„Имам дълг за изплащане пред феновете на Бешикташ. Не желая да си тръгвам и не разглеждам други варианти”, коментира Кариус пред „Хюриет”.

„Искам да остана в този велик отбор. Ще работя здраво, за да стана по-добър. Искам да спечеля титлата с моя отбор през следващия сезон”, допълни вратарят.