Всички много добре познаваме бившия футболист на Ливърпул и Манчестър Сити Даниел Стъридж. Бившият английски национал обаче имаше своите доста сериозни проблеми във футбола, като така и не успя да разкрие пълния си потенциал.

31-годишният футболист постигна някои успехи в кариерата си, но напоследък нещата изобщо не му се получават. Договорът на нападателя с Трабзонспор бе прекратен още през март, а малко по-късно той получи забрана да не играе футбол 4 месеца заради незаконни залагания. Контузиите също много често застигат Стъридж и той не може да получи достатъчно игрово време и шансове за изява.

Сега Даниел Стъридж е твърдо решен отново да си намери нов отбор, в който да опита по някакъв начин да възроди кариерата си. Голаджията в момента поддържа форма в аматьорските дивизии на Англия и изчаква оферта. Англичанинът сподели, че въпреки допуснатите грешки, желае да си даде последен шанс във футбола и да заиграе в класен отбор.

„Не успях да използвам възможностите, които имах и допуснах много грешки. Играх за отбори като Ливърпул и Манчестър Сити, стигнах до националния отбор на Англия, но сякаш после всичко тръгна надолу. Честите контузии също ми пречат много, ще опитам да си дам последен шанс и се надявам скоро да пристигне добра оферта за мен. Ако успея да си намеря отбор и вкарам много голове, никой не знае какво може да се случи“, сподели Стъридж.