Марк Уолбърг без съмнение е една от най-големите и съответно добре платени кинозвезди в Холивуд. 47-годишният актьор успя да изгради солидно реноме в хода на своята кариера и е доказал, че е способен на всякакви превъплъщения пред камерата. Е, колегите от Би Би Си успяха – както казваме в квартала – да го „хванат на къс пас”, като го накараха да даде прогнози за част от предстоящите този уикенд срещи във Висшата лига на Англия. И резултатът беше повече от забавен.

Уолбърг е един от най-изявените фенове на отбора от НФЛ Ню Ингланд Пейтриътс и сам призна, че когато нещата опрат до европейски футбол, познанията му са ограничени. Въпреки това роденият в Бостън актьор с готовност се впусна през глава.

„Уулвърхемптън Уондърърс срещу Бърнли… Уау, това са наистина добри имена”, удиви се Уолбърг, след което се потопи в задачата.

„Тотнъм Хотспър срещу Ливърпул… 3:1 и Деле Али ще вкара гол.”

„Така… Борнемаут (вместо Борнемут, както го изговарят в Англия – б.р.) срещу Лестър Скуеър (има предвид Лестър Сити, „скуеър” се използва за „площад” – б.р.)… Не знам никой от играчите им. Бих казал, че Лестър Сити ще спечели с 1:0.”

„Уотърфорд (вместо Уотфорд – б.р.) срещу Манчестър Юнайтед… Казвам Ман Ю, 2:1.”

„Манчестър Сити срещу Фулмън (вместо Фулъм – б.р.)… Ман Сити, 2:0.”

„И Саутхемптън срещу Брайтън… енд Хоув… Албион (вместо Албиън – б.р.)… Ъъъъ, ще кажа Саутхемптън, защото не знам дали ще мога да изговоря пак името на другите… 4:2.”