Трент Александър-Арнолд коментира колко щастливи са всички в Ливърпул, след като мениджърът Юрген Клоп удължи договора си с актуалния европейски шампион. Новината дойде в петък, след като Клоп се съгласи да продължи контрата си до 2024-а, както и целият негов щаб.

Александър-Арнолд играе феноменално под ръководството на германеца и е много радостен от факта, че ще продължи да работи с Юрген Клоп.

„Той показва какво високо ниво мендижър е. Ако дори не е и най-добрият наставник в света. Клоп направи много специални неща в Ливърпул с работата си и целият отбор и фенове го обичат”, коментира Александър-Арнолд пред сайта на клуба.

„Клоп пасва перфектно в Ливърпул. Взе играчи, които станаха световни звезди. Ние сме благодарни, че имаме мениджър като него и, че ще работим още години с него. Уникално е чувството”, допълни десният краен бранител.

Александър-Арнолд коментира това след победата с 2:0 над Уотфорд, която увеличи актива на Ливърпул на върха в Премиър лийг на десет точки пред втория Лестър Сити.

„Очевидно сами направихме нещата по-сложни за себе си от това, което искахме. Мачът беше труден, така е, но те искаха да впечатлят пред новия си мениджър, така че се бориха мъжки за всяка топка. Знаехме, че ще е трудно, но най-важни са трите точки”, коментира Трент Александър-Арнолд.