Полузащитникът на Ливърпул Джорджинио Вайналдум направи поредни любопитни разкрития във връзка с отношенията, които има с наставника на Ливърпул Юрген Клоп. Холандският национал заяви в шеговит тон, че те непрекъснато преминават от любов в омраза и обратно.

28-годишният халф вече от доста време се утвърди като интегрална част от състава на германския специалист, който го ползва в много по-различна роля в сравнение с тази, която холандецът получава в националния си тим. При мърсисайдци нерядко се случва Вайналдум, а другите полузащитници да остават на пейката заради ротациите, които прави Клоп.

Вайналдум не скри, че понякога му е трудно, но винаги намира утеха в знанието, че решенията на германския футболист са в името на доброто за колектива и отбора. „С мениджъра нещата са в по-голяма или по-малка степен омраза и любов. Сигурен съм, че Клоп винаги има предвид най-добрите интереси на всеки играч в състава”, заяви холандецът.

„Понякога обаче като футболист си толкова интензивно замесен в даден мач, а изведнъж мениджърът те погва. Понякога ти се случва да прекипиш. В моя случай – да, понякога му се ядосвам”, добави Вайналдум.

По-рано през годината футболистът призна, че е бил истински рязарен, когато е научил, че ще стартира като резерва знаменития полуфинален реванш срещу Барселона в Шампионската лига. Впоследствие контузия на Андрю Робъртсън доведе до появата на Вайналдум в игра, а именно холандецът вкара 2 гола за удивителната победа с 4:0 на "Анфийлд".