Звездата на Ливърпул и египетския национален отбор по футбол Мохамед Салах отказа да загърби случката със Серхио Рамос от финала на Шампионската лига. Нападателят призна, че е получил извинително съобщение от капитана на Реал Мадрид, който го контузи сериозно в мача, на което обаче не е отговорил.

25-годишният играч бе заменен принудително в Киев половин час след началото на срещата с наранено рамо, което можеше да го извади от сметките за Мондиал 2018. Наскоро самият Рамос показа, че започва да му писва от обсъждането на случая, като се отнесе и доста иронично към удара с лакът, който нанесе в същия мач срещу вратаря Лорис Кариус.

„Тази контузия е най-лошият миг в моята кариера”, заяви Салах пред „Марка”. „Когато паднах на земята, усетих смесица от физическа болка и много притеснение. Освен това бях ядосан и тъжен, защото не успях да продължа финала на Шампионската лига.”

"Дали контузията е просто лош късмет? Не знам, може би е така. Рамос бил казал, че аз първи съм му дръпнал ръката? Ето това вече е забавно..."

„Минута по-късно се замислих за възможността да пропусна Световното първенство и това беше опустошително. Рамос ми прати съобщение, но аз никога не съм му казвал, че сме окей”, каза Салах.

Още по темата:

Серхио Рамос: Сега и за настинката на Фирмино ли ще ме обвинят?

Грешките на Кариус във финала не са случайни

Фирмино: Серхио Рамос е идиот

Куртоа защити Рамос: Кариус? След сблъсъка направи 2 добри спасявания