Офанзивният футболист на Ливърпул Коди Гакпо вярва, че дълбочината на състава е сред позитивите на тима в битката за титлата в английската Висша лига.

"Имаме много класни играчи, а мениджърът може да избере само 11 сред титулярите", заяви нидерландсккият национал пред клубния уебсайт на мърсисайдци.

Gulliver/gettyImages
26 снимки

"Всеки един футболист е амбициран да се представи по най-добрия начин за отбора и феновете, когато има възможност. В началото на сезона всеки вярва в това, че ще получи шанс, ако винаги влага цялата си енергия", добави Гакпо.

До края на сезона във Висшата лига остават осем кръга, а Коди Гакпо коментира, че футболистите на Ливърпул се стремят да запазят спокойствие.

"Очевидно сме наясно със ситуацията, но трябва да подхождаме внимателно към всеки мач и да останем спокойни. Да, съзнанието ни е изпълнено с мисли, но трябва да се концентрираме за всеки следващ мач. В момента се справяме доста добре, така че трябва да останем концентрирани и спокойни", каза още нидерландецът преди утрешното гостуване на Манчестър Юнайтед в двубой от 32-ия кръг на първенството. / БТА