Крайният защитник на Ливърпул Джон Фланаган заяви, че е бил наясно как точно трябва да се противопостави на бившия си съотборник Рахийм Стърлинг при вчерашното 3:0 над Манчестър Сити.

23-годишният бранител записа първи мач във Висшата лига след 22-месечно прекъсване и бе сред най-добрите на терена. Още преди да са изминали и 30 секунди от сблъсъка той влезе доста твърдо, но чисто в краката на Стърлинг, който бе сменен на почивката.

След мача Фланаган получи доста похвали от своя мениджър Юрген Клоп. „Намесата ми срещу Стълрлинг в началото беше нещо, което трябваше да свърша, за да вдигна духа на феновете“, каза бранителят.

„Привържениците бяха фантастични. Винаги са били зад мен, дори и в най-тъмните ми дни. Аз и Рахийм бяхме добри приятели в Ливърпул, но сега той е в Сити, така че на терена всичко е просто бизнес.“

„Страхотно е отново да играя във Висшата лига. За мен контузиите бяха истински кошмар. Чувствам се добре и във форма, така че ще пробвам да натрупам колкото се може повече срещи. Беше много приятно да чуя думите на мениджъра по време на пресконференцията“, добави Фланаган.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS